Sony Online Entertainment også hacket

Udover PlayStation Network er også SOE ramt af hackerangrebet.

Ouch! Ulykkerne vil bare ikke stoppe med at regne ned over stakkels Sony. Nu viser det sig at der i forbindelse med hackerangrebet på PSN i sidste måned også blev udført et angreb på SOE. Sony har bare først opdaget det nu!

Sony oplyser at over 24 millioner brugeres personlige oplysninger og 12.7000 er komprommiteret. Datatyveriet er foregået mellem den 16. og den 17. april.

De personlige oplysninger, der er stjålet inkluderer navne, adresser, emailadresser, fødselsdatoer, køn samt login og kodeord.

De kreditkortoplysninger, som er blevet stjålet, er fra en gammel database fra 2007, som indeholdt kreditkortnumre og udløbsdatoer på 12.700 “ikke-amerikanske” debit- og kreditkort, samt 10.700 kontoudtog, med kontonumre fra Tyskland, Holland, Østrig og Spanien. Hoveddatabasen med kreditkortoplysningerskulle derimod ikke være ramt. Alle de kunder der er ramt af dette hack vil få besked direkte fra Sony.

Forholdsreglerne for SOE-kunder er de samme som for PSN-kunderne: Hold øje med mystiske mails, telefonopkald og breve, og giv for himlens skyld ikke dit kreditkortnummer til nogen, der henvender sig. Og så skal login og adgangskode skiftes når SOE engang kommer online igen.

Sony

© 2011, https:. All rights reserved.