Sony undskylder for PSN-bøvl

 

Sony holdt pressemøde i weekenden og leverede en massiv strøm af undskyldninger, gaveregn og – langt om længe – en tidsplan for genoprettelsen af PSN.

Dele af PlayStation Network skulle således komme op at køre igen i denne uge, og når det sker vil brugerne blive mødt af en “velkommen tilbage”-pakke med en måneds gratis PlayStation Plus medlemsskab og gratis “udvalgt” PlayStation indhold. Hvilket indhold, der er tale om, vil variere fra region til region.

Når man logger ind første gang vil man automatisk blive ført igennem en softwareopdatering, der også kræver at man ændrer brugernavn og adgangkode.

I første omgang kommer spil, musik og video online, sammen med PlayStation Home, venneliste og chat.

Sony oplyser desuden at de har skabt en ny stilling som Chief Information Security Officer, som fremover vil sørge for at der er øget fokus på sikkerhed, samt at de i samarbejde med de eksterne sikkerhedsfirmaer, der har hjulpet med genopretningen af PSN har udviklet en række yderligere sikkerhedsforanstaltninger såsom øget automatisk software overvågning, højere krypteringsniveau og flere firewalls.

© 2011, https:. All rights reserved.