3 slipper datanettet fri på mobilen

Nu kan du få abonnementer hos mobilselskabet 3, der er lavet specielt til tjenester som Apples iCloud.

Apples kommende cloudtjeneste iCloud stiller større krav til datafrihed mellem enheder og det vil 3 nu som det første danske mobilselskab gøre noget ved.

Via det nye 3DataDeling er det muligt for abonnenter med 3Max og 3Magnum at dele deres netværkstrafik mellem forskellige enheder. Det sker via en ny mulighed der åbner for at man kan få to eller tre ekstra simkort og dele den datatrafik, som er inkluderet i abonnementerne mellem forskellige enheder.

Derudover har selskabet også skruet op for hastigheden til 32 Mbit/s for de enheder, der understøtter den hastighed.

“3DataDeling er et ’match made in heaven’ i forhold til iCloud og andre cloud-løsninger, fordi de forudsætter, at man er online hele tiden. Med 3DataDeling kan man være online over alt med alle sine enheder via Danmarks hurtigste mobile bredbånd. Uden at man skal bekymre sig om ekstra omkostninger. Samtidig med introduktionen af 3DataDeling har vi oven i købet opgraderet hastigheden i vores netværk til 32 Mbit/s og øget kapaciteten til gavn for alle brugere,” siger Mikkel Torsting, VP Consumer Sales & Marketing hos 3.

Læs mere om de nye abonnementer hos 3 via dette link.

© 2011, https:. All rights reserved.