E3: Microsoft opdaterer Xbox Live

Xbox Live får Voice Control, YouTube, Bing og LiveTV.

Microsoft har ingen hardwarenyheder med på E3 i år, men det er da blevet til nogle vigtige udvidelser i funktionaliteten af Xbox Live.

Først og fremmest får Xbox Live stemmestyring, så man kan navigere blot ved brug af stemmen.

Desuden er det blevet til et samarbejde med YouTube, ligesom Bing bliver implementeret i Xbox Live for at gøre det nemmere at søge, og amerikanerne får mulighed for at se tv via Xbox, når LiveTV kommer til Xbox Live, mens vi næppe ser noget til denne funktion i Danmark foreløbig.

Endelig er der et par nye funktioner, som nok skal vække begejstring: For det første får man mulighed for at gemme sine spil på en cloudserver, så man kan tilgå dem fra en hvilken som helst konsol. Lidt ligesom PlayStation Plus. Desuden udvides funktionen “Beacons”, så man udover at offentliggøre, hvad man spiller, kan fortælle hvad man ønsker at spille, og så håbe på at en af vennerne ser det på Xbox Live eller på Facebook og får lyst til at være med.

© 2011, https:. All rights reserved.