Energimærkning af alle nye Sony BRAVIA-tv

Sony indfører nu energimærkning på alle nye BRAVIA-tv.

EU har lavet en ny lov, der træder i kraft den 30. november 2011 og betyder, at alle nye tv skal mærkes efter energimærkningsordningen.

Sony har siden april haft energimærkning på alle sine BRAVIA-tv for miljøbevidste Sony-brugere og er dermed klar til at overholde de nye regler.

“Vi ved, hvor vigtigt energiforbruget er for vores brugere, når de skal købe et nyt tv – især fordi tv’et står for op til 10% af hustandens samlede elregning. Det er derfor vigtigt at vælge det rigtige tv både af hensyn til økonomi, men også for at reducere vores belastning af miljøet”, fortæller Dr. Thomas Fischer, General Manager, Environmental Affairs hos Sony Europe.

“Derfor byder vi den nye EU-lov velkommen og indfører allerede nu en energimærkeordning, så vores brugere er fuldt informeret omkring energiforbruget af deres nye BRAVIA-tv.”

De fleste af Sonys modeller har energimærke A eller B, mens de dårligste har energimærke C. Sony har ambitioner om at reducere det gennemsnitslige elforbrug på sine produkter med 30% inden 2015.

Du kan læse meget mere om Sonys miljøpolitik på Sonys hjemmeside via dette link.

 

 

© 2011, https:. All rights reserved.