HTC viser vej i sommerferien

HTC tilbyder gratis kort over 83 lande – uden den dyre datatrafik.

Tiden er efterhånden løbet godt og grundigt fra de gode gamle analoge kort, som fylder hele forruden, og som aldrig kan foldes lige så sirligt ned som det var før det blev pakket ud. Alternativet på bilferien er selvfølgelig en god GPS, men i andre sammenhænge er man lidt på Herrens mark.

Eftersom det er så svinedyrt at aktivere sin internetforbindelse på smartphonen i udlandet er det begrænset hvor megen glæde man har af Google maps, og hvad man ellers har af gratis kortglæder, men hvis man er den heldige ejer af en HTC har man nu en ny – ganske gratis – mulighed.

HTC tilbyder nu korttjenesten HTC Locations, som giver ejere af en HTC telefon mulighed for at hente kort til hele verden ned på deres telefon, inden de tager til udlandet. På ferien kan de så bruge kortene uden at skulle betale for dataforbrug.

”Flere og flere bruger deres smartphone til at finde vej og har vænnet sig til altid at have vejkort ved hånden i telefonen. Når man så rejser til udlandet, og må slå internetforbindelsen fra på grund af de relativt høje priser på dataroaming, så mangler man pludselig adgangen til kortene. Og det er et problem, når det netop er i udlandet, man ofte har behov for hjælp til at finde vej”, siger Peter Frølund, nordisk direktør hos HTC.

HTC Locations giver mulighed for at hente kort til 83 og kan via telefonens GPS-forbindelse angive telefonens placering på det aktuelle kort og tilmed eksempelvis vise, hvilke restauranter, hoteller og transportmuligheder der findes i nærheden. Det samme gælder for bilnavigation, som brugerne kan tilkøbe og hente ned på telefonen. Det koster fx 36 kr. for navigation i 30 dage i Frankrig.

HTC kunder, der allerede har købt eller køber telefonerne HTC Desire S eller HTC Incredible S, kan frem til 31. august gratis hente adgang til alle funktioner i HTC Locations i både Danmark, Sverige, Finland og Norge (heriblandt bil-navigation). Dette kræver blot en voucher-kode, som kan hentes i HTC’s e-Club fra den 1. juli ved at registrere telefonens imei-nummer.

Mere info om Locations findes på www.htc.com/dk

 

© 2011, https:. All rights reserved.