Marvel Heroes Messenger Bag

Er du til Marvels superhelte og leder du efter en ny taske til din computer, så er denne taske måske lige det du mangler.

Den nye og flotte Marvel Heroes Messenger Bag er designet til 15″ bærbare og har flere lommer der kan rumme tilbehør, som ledlinger og andre ting der skal med. Forrest er der to lommer, mens  der bagerst er en større lomme.

Marvel Heroes Messenger Bag er lavet af nylon og har en justerbar skulderrem.

Marvel Heroes Messenger Bag er en officiel Marvel-taske og den sælges blandt andet via Marvels egen butik. Her er den til salg for 30 dollars.

Desværre leverer Marvel ikke internationalt, men den sælges også vi Amazon og en række andre butikker, så skal det være en officiel superhelte-taske, er der muligheder nok ellers må du jo rejse for at få en 😉

 

 

© 2011, https:. All rights reserved.