Nye Sony VAIO C-notebooks i farver

Sonys nye VAIO C-serie har et flot og farverigt design der skaber opmærksomhed.

Er du ikke til Apple men alligevel glad for design, så er der jo andre muligheder når den gamle laptopklods skal udskiftes med en ny og slankere enhed.

Eksempelvis appellerer Sony med den nye farverige VAIO C-serie til det unge og modevidste publikum med behov for lidt ekstra.

“Med den nyeste VAIO C-serie præsenterer Sony en radikal stilretning, der skiller sig ud fra mængden af traditionelle notebooks. Udvalget af spændende farvevarianter inkluderer også to særligt funky notebooks i orange og grønne, der, udover de dristige farver, er udformet i et særligt semitransparent chassis. Det semitransparente design sender lys ud langs notebookens sider og giver en iøjnefaldende “glow”-effekt”, skriver Sony.

Der er dog blevet plads til andet en design i den nye VAIO C-serie, som byder på to varianter med 14” eller 15,5” bredformatsskærm med LED-baggrundsbelysning og høj kontrast.

Vaio C har også et indbygget HD-webcam med Sonys Exmor-sensorteknologi og en ny web-knap, som får dig online på sekunder uden at skulle boote pc’en.

Derudover leveres computerne med Intel Core-processorer og op til 640GB harddisk og 4GB ram sammen med Windows 7 Home Premium.

Forbindelsesmulighederne inkluderer Bluetooth, fire USB-porte (én USB 3.0 og tre USB 2.0), og en ny HDMI-udgang der understøtter 3D.

Priserne for de nye computere er på:

VPC-CA2S1E (14”): 6.700,- kroner

VPC-CB2S1E (15,5”): 8.500,- kroner

VAIO C-serien er tilgængelig fra midten af juli og den mindste fås i farverne grøn, orange, hvid, rød og pink, den største i sort.

 

 

© 2011, https:. All rights reserved.