Razer Spectre StarCraft II gaming mouse

Razer Spectre StarCraft II gaming mouse er den perfekte mus til fans af Star Craft.

Er du gamer og vild med Start Craft og lidt nørdet, er du nødt til at få fat i den nye Razer Spectre StarCraft II gaming mouse.

Razer Spectre StarCraft II gaming mouse er udviklet til StarCraft II Wings of Liberty og byder på blås lys og andet lir, men den er også hurtig med sine  justerbare knapper, som kan indstilles efter trykbehov og optimere din APM (Actions-Per-Minute).

Lysene er naturligvis heller ikke lun til pynt, men måler og viser dine APM og med Razer Spectres 1000Hz Ultrapolling får du en respons som kun er forsinket med 1ms hvilket er op til otte gange bedre end med andre mus.

Razer Spectre StarCraft II koster 80 Euro via Razers onlinebutik i UK.

© 2011, https:. All rights reserved.