Se tv på din Galaxy S II-smartphone

Nu kan du se tv på Samsung Galaxy S II.

Samsung er klar med en en Smart View app, der gør det muligt at se tv med din Samsung Galaxy S II.

Den nye Smart View applikation til Galaxy S II virker med et af Samsungs 3D Smart TV fra dette års 7- eller 8 serie. Via dit hjemmenetværk kan du udover tv også overføre video, billeder og musik trådløst fra dit TV til din mobil og se film og lytte til musik fra en Blu-ray eller DVD-afspiller, computer eller anden enhed, der er forbundet til dit Smart TV via HDMI.

Du behøver ikke se det samme på din smartphone, som der vises i fjernsynet. Det er muligt at se video på fjernsynet, mens du ser tv på din din smartphone, ligesom man kan se forskellige kanaler på tv og Galaxy S II-mobilen.

Den nye Smart View applikation kan også bruges som fjernbetjening.

Smart View til Galaxy S II kan hentes via Samsung Apps. Efter sommerferien lanceres Smart View også til Galaxy Tab 10.1 og Galaxy Tab 8.9.

© 2011, https:. All rights reserved.