Tema: Mobil opladning

Sommeren står for døren, og med den et mere aktivt udeliv – langt væk fra stikkontakten.

Så hvordan holder man liv i mobilen og mp3-afspilleren mens man er på farten?

Der findes et hav af muligheder, men har får du et overblik over dem, som vi på redaktionen synes er de mest praktiske:

Har man en bil ligger løsningen lige for: Et USB-til-cigarettænder-stik er en nem og billig løsning, og kan købes de fleste steder. Prisen ligger på circa 100 – 150 kr.

Er man afsted på egen hånd uden den firhjulede må man selv have strømmen med sig.

Den enkleste løsning er et eksternt batteri med USB-stik, som er lige til at putte i tasken. Den billigste vi har fundet på markedet lige nu er denne oplader fra Philips, som koster fra 169 kroner. Opladeren kan lade en iPhone 2 gange, kommer med mini- og mikro-usb samt iPhone/iPod stik og har integreret kabelhåndtering, så der er orden i håndtasken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En anden mulighed er selv at skabe strømmen undervejs. Der findes tasker med indbyggede solceller, som denne fra Voltaic, der lades fuldt op i syv timers sollys, og kommer med en indbygget batteripakke, der gemmer strømmen.  Set hos emanuels.dk til 999,-

 

 

 

 

Endelig MÅ vi simpelthen nævne denne alternative optræks-oplader fra YoGen, der omdanner energi fra den gode gammeldags rugbrødsmotor til ekstra batteritid på din mobil. Opladeren fra YoGen kan bestilles i USA til $50 plus forsendelse.

© 2011, https:. All rights reserved.