Ultralet og tynd Vaio-Z

Den nyeste model i Sonys Vaio-Z familie byder på letvægtsdesign og masser af kræfter.

Med en tykkelse på bare 16,65 mm og en vægt på 1,2 kg udfordrer den 13,1″ store Vaio-Z Apples MacBook Air fra sidste efterår.

Vaio-Z er udført i hørdfør og ultralet kulfiber, der er med til at holde vægten nede, og byder også på en række features til den mobile bruger i form af et oplyst tastatur, et ekstra bredt støttepanel til hænderne og en ny ergonomisk, knapfri touchpad. Skærmen på 13,1” byder desuden på en høj opløsning (1600×900) og en anti-reflekterende overflade, der reducerer genskæret fra skarpt lys

Indeni gemmer der sig Intel Core i5 og i7 proccesorer og en lynhurtig SSD harddisk, så den lille maskine har masser af hestekræfter.

VAIO Z byder også på det smarte batterikoncept, som Sony lancerede tidligere på året med VAIO S-serien. Notebookens integrerede litium polymer-batteri holder i op til 7 timer og kan udvides med et ekstra litium-batteri, der kobles på i bunden af notebooken, og som giver op til 14 timers batterilevetid. Det ekstra batteri kan oplades separat og kan til- og frakobles notebooken, uden at man behøver at slukke den eller fjerne det integrerede batteri.

Til hjemmebrug er det muligt at booste Vaio-Z yderligere ved hjælp af en ekstern multimediedock, der tilsluttes via et optisk kabel. hermed er der mulighed for at tilslutte op til tre ekstra skærme (ud over Vaioens egen), og VAIO-Z er dermed ideel til situationer, hvor man skal arbejde på tværs af flere skærmbilleder på samme tid.

Den nye VAIO Z-serie er tilgængelig fra august. Vejledende udsalgspriser er:

VPC-Z21V (inkl. multimedie-dock): 24.000,- kroner

VPC-Z21S: 20.000,- kroner

VPC-Z21L: 15.500,- kroner

VGP-BPSC27 (sheet battery): 1.250,- kroner

 

 

© 2011, https:. All rights reserved.