Winklevoss genoptager ny gammel sag mod Facebook

Slagsmålet mellem Winklevoss-tvillingerne og Mark Zuckerberg er ikke slut endnu.

Netop som man troede at Winklevoss’erne havde begravet stridsøksen og stillet sig tilfredse med de 65 millioner dollars, som de fik i et forlig i 2008, har tvillingerne anlagt en ny sag mod Facebook i Boston.

Sagen er en genoptagelse af en gammel sag, og handler om at Facebook skulle have tilbageholdt oplysninger under det gamle sagsanlæg. Helt konkret er det beskeder, som Zuckerberg sendte til sine venner, hvor det fremgår at Zuckerberg bevidst forhalede arbejdet med tvillingernes sociale netværk, kaldet ConnectU, mens han arbejdede med Facebook.

Havde tvillingerne kendt til disse beskeder, ville de ikke have accepteret forliget på de $65 millioner, siger de.

Beskederne blev lækker af BusinesInsider i 2010, og Winklevoss-tvillingerne anlagde allerede dengang en sag på baggrund af beskedderne, men den har været sat på pause så længe appelsagen kørte. Nu hvor appelsagen er afsluttet, kan sagen genoptages.

Neel Chatterjee, Facebooks advokat, svarer at “Dette er gamle og ubegrundede anklager, som allerede er blevet behandlet og afvist i retten”.

Kilde. LATimes

 

 

 

© 2011, https:. All rights reserved.