Winklevoss opgiver sag mod Facebook

Winklevoss-tvillingerne dropper sagsanlægget, der ellers var på vej i højesteret.

Det vidt berømte sagsanlæg, der er filmatiseret i filmen “The Social Network” fra 2010, handlede om hvorvidt Mark Zuckerberg havde stjålet ideen til Facebook fra tvillingerne og deres forretningpartner, Divya Narendra, som puslede med en idé om et socialt netværk i Harvard-regi.

Der blev indgået forlig tilbage i 2008, hvor Winkelvosserne fik 65 millioner dollars, men brødrene ankede sagen, der blev afvist i Federal Court i San Fransisco. Men nu skriver tvillingerne at de “efter grundig overvejelse” ikke ønkser at få sagen prøvet ved Højesteret.

Brødrene giver ikke nogen begrundelse for hvorfor de dropper sagen nu.

Facebook svarer således på nyheden:

“We’ve considered this case closed for a long time, and we’re pleased to see the other party now agrees.”

Det ville nu klæde dem at nedtone arrogancen bare en lille smule….

Reuters

© 2011, https:. All rights reserved.