Analyser: Android tablets vinder frem – undtagen i erhvervslivet

To nye analyser viser at iPad taber markedsandele generelt, men er næsten altdominerende i erhvervslivet.

For et år siden, da iPad var næsten alene på markedet havde Apple en markedsandel på 94% af tabletmarkedet, men det tal er nu droppet ned på 64%, mens Android er stormet frem fra knap 3% til 30% ifølge en analyse fra Strategy Analytics Dette er dog næppe nogen overraskelse, eftersom de store Android tablets, som Galaxy Tab, Motorola Xoom og HTC Flyer endnu ikke var til salg sidste år på denne tid.

Mere overraskende viser en analyse fra Good at erhvervslivet i allerhøjeste grad har taget iPad til sig. Ikke mindre end 95% af alle aktiverede tablets i virksomhederne er iPads, mens Android her sidder på en markedsandel på sølle 3%

Især indenfor den financielle sektor står Apple stærkt. Næsten halvdelen af de aktiverede iPads i perioden tilhørte virksomheder fra den financielle sektor.

via Znet og androidpolice

© 2011, https:. All rights reserved.