Gameloft frigiver 9MM

Spillet 9MM er nu klar i App Store.

Spillet er til salg i App Store for 42 kroner og er ikke egnet for de mindste.

Gameloft skriver følgende om det nye spil:

9mm:

John “Loose” Kannon er leder af et hold særlige betjente, der ikke er bange for at bøje loven for at rydde op i gaderne. Men da de dræber en lokal narkobaron og stjæler flere millioner i kontanter, bliver Kannons hold mål for en hævnaktion. Kannons eneste chance er at bekæmpe bandelederen, der jager dem, lovlydigt eller ej, inden hele hans hold bliver dræbt.

–          Kast dig ind ind i vilde skudepisoder, hvor du hopper, skyder og pumper magasin efter magasin i slowmotion indtil rummet er tømt for bad guys.

–          Fang gangsta-ledere og informater levende, jag dem gennem byens gader og kør ”ud til siden” for at gennemføre et forhør, der ikke er specielt venligt.

–          Bliv opslukt af en mørk historie fyldt med bandekrig, korrupte betjente og forræderi, der tager dig gennem 12 baner, og med hjælp af et stort våbenasenal leder dig til Mexicos mørkeste slum.

–          Log på online og spil med venner og andre modstandere i banerne ” ”Free for All” og ”Team Deathmatch”. Deathmatch med op til 12 spillere på 4 forskellige maps.

–          Spillet indeholder et soundtrack med velkendte hip-hop/rap-artisker som Beanie Sigel, Apathy samt ikke mindst Freeway & Jake One som gør et særskilt optræden i spillet!

 

Du kan hente det nye 9MM via App Store.

© 2011, https:. All rights reserved.