Nyt fra Libratone: Live og Lounge

Libratone er klar med to opfølgere til den populære Libratone Beat.

Indenfor trådløse lydsystemer indtager danske Libratone en ganske særlig plads med deres ypperligt designede trådløse højttalere. Visionen er at designe lydsystemer, der passer til det 21. århundrede og gøre op med tanken om at god lyd kun kan komme ud af store sorte, firkantede kasser.

Libratone Beat kom på markedet sidste år og fik stor opmærksomhed for sit nyskabende design og sin fremragende lyd, og nu er der to nye modeller klar fra Libratone.

Libratone Live ligner Beat til forveksling, men til forskel fra Beat har Libratone Live indbygget AirPlay. Live er endvidere udstyret med en FullRoom teknologi, som går at lyden kan tilpasses det rum, som højttaleren er placeret i. Med en gratis app kan man via AirPlay styre musikken via sin iPhone, og tilpasse højttalerens indstillinger.

Libratone Live kommer til salg i Apple Stores til september til en vejledende udsalgspris på €699.

Storebroderen Libratone Lounge er tiltænkt som afløser til det gamle Hi-Fi anlæg i stuen, der forlængst har overskredet pensionsalderen. Lounge streamer ligeledes musik fra iPhone, Mac eller PC via AirPlay, og kan desuden sættes op til at streame lyd fra TV’et og betjenes via TV’ets fjernbetjening.

Libratone Live er at finde i Apples online butikker fra september til en pris på €1.199,-

© 2011 – 2019, https:. All rights reserved.