Sony Cyber Shot TX55: Verdens tyndeste kompaktkamera

Sony lancerer verdens tyndeste kamera med 16,2 MP, Full HD video, 10 x Clear Image Zoom, 3D og Picture Effect.

Med sine blot 12,2 mm er Sonys Cyber-shot TX55 verdens tyndeste kamera, der kan optage Full HD (AVCHD) video og 16,2 megapixel stillbilleder. Derudover leverer TX55  42,9 megapixel panoramabilleder samt 3D Sweep Panorama og 3D-stillbilleder, som efterfølgende kan ses på et 3D-TV.

Sonys By Pixel Super Resolution’-teknologi udvider kameraets 5 x optiske zoom, så man kan optage billeder i fuld opløsning (16,2 megapixel) med et maksimum på hele 10 x zoom.

Den største nyhed er dog at ‘By Pixel Super Resolution’-teknologien også gør det muligt at optage stillbilleder i høj opløsning, samtidig med man optager video. Med et enkelt tryk på udløserknappen fanger ‘Dual Rec’ 12 megapixel-billeder med masser af detaljer uden at forstyrre den igangværende Full HD videooptagelse.

Kameraets SteadyShot Active Mode kompenserer for håndholdte kamerabevægelser under Full HD videooptagelser. Det giver krystalklare videoklip ved alle zoomindstillinger – selv når man optager, mens man går.

Sonys intelligente Sweep Panorama-teknologi gør det muligt at optage panoramabilleder i en opløsning på op til 42,9 megapixel, mens 3D Still Image lader brugeren optage 3D-billeder uden brug af et stort, pladskrævende kamera med stereoskopiske linser. Med et klik på udløserknappen optager 3D Still Image et par billeder hurtigt efter hinanden, analyserer afstanden og skaber et imponerende tredimensionelt stillbillede. Øvrige muligheder for optagelse i 3D inkluderer 3D Sweep Panorama og Sweep Multi Angle.

Med Picture Effect kan man med få klik tilføre sine stillbilleder spændende, kunstneriske effekter – helt uden brug af særlige redigeringsprogrammer og ekstra software. Med et klik på udløserknappen kan man vælge mellem syv forskellige effekter: HDR Painting, Rich-tone Monochrome, Miniature, Toy Camera, PartialColour, Pop Colour og Soft High-key.

Sonys nye TX55 Cyber-shot kamera gør det nemt og enkelt for alle at få DSLR-lignende billedkvalitet. Med Superior Auto genkender kameraet en lang række almindelige optagesituationer og tilpasser eksponeringstid og andre indstillinger for at producere et billede med professionel skarphed, lav billedstøj, detaljerigdom og høj dynamik.

Cyber-shot TX55 er tilgængelig fra september 2011. Vejledende udsalgspris er 3.299,- kroner.

 

 


 

© 2011, https:. All rights reserved.