Spørg MacZonen: iPhone ringer selv op

MacZonens brevkasse svarer på spørgsmål om Apples produkter, denne gang om stemmekontrol og automatiske opkald på iPhone.

Hej MacZonen

Jeg har en iPhone 4 som jeg nogle gange har liggende i baglommen. 

I de seneste uge har jeg haft problemer med at iPhonen selv ringer op til udvalgte numre i min adressebog. Det er fordi iPhone aktiverer Stemmestyring eller Voicecontrol eller hvad det nu hedder og det er nok fordi mine baller er så spidse at de kan trykke på knappen. Jeg synes dog det er sært at mine baller får den til at ringe. Jeg vil meget gerne vide om ikke man kan slå Stemmestyring fra, men jeg kan slet ikke finde en funktion i Indstillinger.

Please hjælp!

Helle.

 

Kære Helle

Stemmestyring er en sjov ting at lege med og bedst når man selv bestemmer hvornår det skal aktiveres. Dette spørgsmål om hvordan man fjerner funktionen fra home-knappen har vi fået flere gange og det er også rigtigt at det ikke lige er der Apple har været mest intuitive i deres brugerfladedesign.

Men selvfølgelig kan funktionen fjernes.

Gå ind i Indstillinger – Generelt og tryk så på “lås med kode”. Herefter skal du klikke øverst på “Slå kode til” og indtaste din adgangskode til skærmlåsen på iPhone to gange. Herefter kan du slå Stemmeopkald til og fra og det burde forhindre mystiske opkald fra lommen.

Hilsen Redaktionen.

Har du spørgsmål vedrørende iPhone, iPad, Mac eller andet, så skriv endelig til maczonen.dk.

© 2011 – 2016, https:. All rights reserved.

2 Comments