Anonymous hacker det syriske forsvarministerium

Aktionen er en hyldest til det syriske folk.

Forsøgte man tidligere idag at klikke sig ind på det sysriske forsvarsministeries hjemmeside, blev man mødt af en stribe videoer, der angiveligt afslører det syriske militærs overgreb på civilbefolkningen, samt følgende meddelelse:

“To the Syrian people: The world stands with you against the brutal regime of Bashir Al-Assad. Know that time and history are on your side – tyrants use violence because they have nothing else, and the more violent they are, the more fragile they become. We salute your determination to be non-violent in the face of the regime’s brutality, and admire your willingness to pursue justice, not mere revenge. All tyrants will fall, and thanks to your bravery Bashar Al-Assad is next.
To the Syrian military: You are responsible for protecting the Syrian people, and anyone who orders you to kill women, children, and the elderly deserves to be tried for treason. No outside enemy could do as much damage to Syria as Bashar Al-Assad has done. Defend your country – rise up against the regime! – Anonymous”

Forsøger man at komme ind på hjemmesiden nu, mødes man af et defekt link.

Twitter

© 2011, https:. All rights reserved.