Anonymous vil hacke Facebook den 5. nov. (Opd: Ikke alligevel)

Hackergruppen vil ifølge en video-pressemeddelelse ødelægge Facebook i kampen for et frit internet

Facebook er udvalgt på grund af de elendige privacy-settings, og fordi Facebook og tredieparts sikkerhedsfirmaer angiveligt skulle have udleveret private informationer om Facebookbrugere til regeringerne i blandt andet Egypten og Syrien. “En dag”, siger pressemeddelelsen, “vil I alle se tilbage og indse, at det vi (Anonymous) gjorde var rigtigt”.

Det er en ny strategi fra Anonymous at varsle deres angreb, og man kan stille sig spørgsmålet om hvor smart det er at advare Facebook om angrebet og endda angive en dato? Nu har Facebook i hvert fald muligheden for at forberede sig.

Men igen….. måske er det en fælde, og angrebet kommer i stedet den 9. november……eller et helt andet sted……eller måske er det slet ikke Anonymous, men nogen, der plagierer dem?

OH!! THE MINDGAMES!!!

YouTube via Gizmodo

 

Opdatering 

Anonymous’ Twitter-profil tog hurtigt afstand fra Facebook-operationen, og senere på dagen kom denne meddelelse fra personen bag #OpFacebook, som viser sig at være et oprindeligt forladt projekt, der blev genopdaget af en gruppe, der egentlig ikke vidste hvad det handlede om.

Læs selv her: Pastebin via Gizmodo

 

© 2011, https:. All rights reserved.