AntiSec frigiver 10GB politi-data

Hackere offentliggør data fra mere end 70 politikredse i USA.

Offentliggørelsen er et led i sympatiaktionen for den arresterede topiary fra LulzSec, og minder om en af LulzSec’s egne aktioner, hvor de i juni offentliggjorde stjålne data fra Arizonas politi.

Det nye hack har dog et langt større omfang. Hackerne har formået at bryde ind på en server, der rummer informationer fra mere end 70 politikredse, og der er stjålet – og offentliggjort – alt fra email-adresser til kreditkortoplysninger, adresser og kodeord fra mere end 300 politibetjente. derudover er der informationer om de stikkere, som politiet bruger.

Hacket skete allerede i sidste uge, og det amerikanske politi forsøgte i første omgang at nedtone hacket ved at påstå at der ikke var stjålet kritiske informationer, og det er på denne baggrund at offentliggørelsen sker.

Hackerne er ligeglade med de implikationer offentliggørelsen har for de implicerede betjente og stikkere, men ser snarere offentliggørelsen som en slags “tak for sidst”:

“We have no sympathy for any of the officers or informants who may be endangered by the release of their personal information. For too long they have been using and abusing our personal information, spying on us, arresting us, beating us, and thinking that they can get away with oppressing us in secrecy. Well it’s retribution time: we want them to experience just a taste of the kind of misery and suffering they inflict upon us on an everyday basis. Let this serve as a warning to would-be snitches and pigs that your leaders can no longer protect you: give up and turn on your masters now before it’s too late.”

Pastebin via Gizmodo

© 2011, https:. All rights reserved.