Billeder: HTC Omega med Windows

Billeder af HTC’s nye Windows-mobil cirkulerer på nettet.

HTC Omega vil efter al sandsynlighed blive præsenteret på HTC’s event den 1. september, men allerede nu er mobilen spottet flere steder og billeder og rygter om Omegas specifikationer cirkulerer flere steder.

Pocketnow er kommer i besiddelse af pressebilleder, der viser en grå og hvid mobil, med Windows-logo på bagsiden og have kamera både front og bag, hvilket kunne tyde på at mobilen vil understøtte opkald med Skype, som Microsoft for nyligt købte.

Samtidig har engadget fået fingre i billeder af Omega via en fransk mobilside. Billederne er af en fysisk udgave af Omega, og stammer fra en algiersk online-auktionsside, og de noget utydelige billeder bekræfter pressebilledernes ægthed, da mobilen umiddelbart ligner til forveksling.

Pocketnow kan desuden fortælle at HTC Omega sandsynligvis bliver lanceret under navnet HTC Radar, og at den skulle køre på en singlecore 1.5GHz Qualcomm Snapdragon MSM8255 SoC og have 512MB of RAM.

Kilder: Pocketnow, Engadget

 

© 2011, https:. All rights reserved.