Endelig: Star Trek Theme Park i støbeskeen

Jordans kong Abdullah vil bygge en Star Trek-inspireret forlystelsespark.

Planen er et led i Jordans forsøg på at komme med på kortet, når vi snakker turisme, men grunden til at netop Star Trek er valgt som tema  er, at kong Abdullah er en dedikeret Star Trek fan, og såmænd selv har medvirket i et afsnit af Star Trek: Voyager, mens han stadig kun var prins.

Den 74 hektar store park kommer til at ligge i den jordanske by Aqaba ved Det Røde Hav og skal drives 100% på grøn energi, hvilket er rigtigt prisværdigt, selv om det naturligvis er lidt af en skuffelse af dilithium-krystallerne er valgt fra.

Parken kommer til at indeholde 17 forlystelseszoner, samt hoteller, restauranter og meget mere. Hvad forlystelserne helt præcist kommer til at gå ud på vides ikke endnu, men der loves en “23. århundredes oplevelse”. Vi håber på holodecks, transportere og tricordere, selv om det måske er lidt optimistisk.

Hele projektet kommer til at koste 1,5 milliarder dollars.

Inhabitat, theNationel.ae

© 2011, https:. All rights reserved.