Flere nye AutoCAD-produkter til Lion

AutoDesk er klar med  AutoCAD 2012 og AutoCAD WS til Mac, mens AutoCAD LT foreløbig kun er frigivet i Amerika.

AutoDesk er nu klar med en Lion-optimeret udgave af det populære CAD-produkt, nemlig AutoCAD 2012.

Derudover er AutoCAD WS til Mac også klar i en ny version. AutoCAD WS muliggør dokumentation af designs, samt optimerer arbejdsgange og sikrer samarbejdet med kollegaer og kunder. AutoCAD WS er gratis at hente i Mac App Store, ligesom der findes en udgave til iPhone og iPad.

AutoCAD LT, der er en barberet og billigere udgave af AutoCAD 2012 kommer også i den danske Mac App Store, men ikke før næste år.

“Siden lanceringen af AutoCAD til Mac sidste år, har vi oplevet en enorm positiv tilbagemelding fra vores kunder. Det har kun understreget behovet for at gøre endnu flere produkter tilgængelige på Mac-platformen, og lanceringen af de nye AutoCAD-produkter til Mac er udtryk for vores fortsatte fokus på at gøre professionelle designværktøjer tilgængelige for endnu flere mennesker”, siger Amar Hanspal, senior vice president, Autodesk Platform Solutions and Emerging Business.

Du kan læse meget mere om nyhederne i de mange produkter via AutoDesk.

Hent en testversion af AutoCAD.

 

© 2011, https:. All rights reserved.