Hvis Google Search var doven

Et par unge, glade udviklere har lavet en alternativ udgave af Google.

“The Search Operators”, som gruppen hedder, kalder selv deres søgemaskine for “the sloppy twin of Google search”, og tester man den på search.detour.lab vil det hurtigt vise sig at beskrivelsen er ganske korrekt.

Sloppy Google opfører sig som den gnavne kollega, vi alle har prøvet at have: den gaber af dig, flytter knapperne når du vil klikke på dem, og når den så modstræbende har udført sin opgave, er det alligevel forkert. Projektet vil have os til at tænke over de daglige web-rutiner, vi bruger hver dag – og det lykkes i hvert fald. Jeg er personligt meget glad for at min søgemaskine ikke har personlighed.

Prøv den selv her, eller se filmen nedenfor:

The Search Operators (Sloppy Google) from Yuin Chien on Vimeo.

© 2011, https:. All rights reserved.