Kommer PlayStation Vita allerede til oktober?

Et nyt rygte tyder på en tidligere lancering af Sonys nye spillekonsol.

Vi er mange, der glæder os til at PlayStation Vita rammer butikkerne, og det var derfor med en vis skuffelse at vi tidligere kounne bringe rygtet om at Vita misser julesalget.

Nu tyder en annonce fra Blockbuster i England dog på at PlayStation Vita vil være til salg allerede fra den 28. oktober. Om annoncen er ægte eller en fake er svær at vurdere, men det ville da ærligt talt give mere mening, hvis Vita kunne nå at komme med i kampen om at ligge under juletræerne.

Gamersiden IGN kan også rapportere, at de har modtaget en pressemeddelse fra spilfirmaet MMA, som kan fortælle at spillet Supremacy MMA kommer til PlayStation Vita til efteråret – hvilket jo ikke giver megen mening, hvis Vita ikke er på markedet.

Vi krydser fingre for en tidlig lanceringsdato, og håber at lille Danmark med med i første runde!

Kilde. IGN

 

 

© 2011, https:. All rights reserved.