NVIDIA: Kal-El quad-core processorer til tablets klar til efteråret

Vi kan snart vente os Android-tablets så hurtige som selveste Superman.

Rygter cirkulerede tidligere på året om NVIDIAs planer for deres nye Tegra 3 processor, kaldet Kal-El efter Supermans fødenavn.

Tegra 3 er verdens første quad-core processor, der er så lille, at den kan bruges i tablets og mobiler, og nu siger NVIDIA at udviklingen af Kal-El er så langt at vi vil se Kal-El tablets på markedet i løbet af efteråret i år, mens vi må vente med quad-core mobiler til CES i januar 2012.

NVIDIA påstår at Kal-El er op til 5 gange så kraftig, som de nuværende Tegra 2 processorer, der sidder i de fleste Android-tablets, men dette skulle ikke kunne mærkes på batteritiden, for  ifølge CEO Jen-Hsun Huang er Kal-El langt mere effektiv end de tidligere Tegra 2 og bruger i de fleste tilfølde mindre strøm på at levere en meget kraftigere ydelse.

Der er endnu ingen meldinger fra tablet-producenterne om nye quad-core tablets, og det bliver spændende at se hvem der kommer først. Et godt bud er Motorola, der tidligere på året har lovet at komme med nyheder, der er “meget mere aggressive”, men også ASUS nævnes som et godt bud.

via CNET 

© 2011, https:. All rights reserved.