Randi Zuckerberg forlader Facebook

Marks søster har besluttet at søge nye udfordringer.

Randi Zuckerberg har været marketingsdirektør i broderens selskab i 6 år, men vil nu starte sit eget firma – stadig indenfor sociale medier.

Det nye firma, som kommer til at hedde RtoZ Media, skal hjælpe andre firmaer med at udnytte de sociale medier. Måske ikke ligefrem det mest nyskabende koncept, men eftersom Randi er lidt af en guru indenfor området, skal hun da nok få stor succes. Spørgsmålet er hvordan hun vil tackle de potentielle muligheder der er for at komme til at ligge i konkurrence med sin tidligere arbejdsplads. Vil hun for eksempel tage Google+ som klient

Facebook har bekræftet Randis opsigelse, men der er ingen officielle kommentarer fra Mark Zuckerberg.

via All Things Digital

© 2011, https:. All rights reserved.