Razer præsenterer den første “ægte” gamer-PC: Razer Blade

Razers bud på en gamer-PC er et monster af en bærbar med 17″ LED skærm, som er hårdt pakket med fede specifikationer.

Razer, som ellers mest er kendt for gamingtilbehør, vil også til at lave gamer-computere.

Deres første udspil, Razer Blade, pakker en masse hestekræfter ned i et aluminiumskabinet, så resultatet er en bærbar, der kun er 2,2 cm tyk og vejer 3,16 kg – en anelse mindre end en MacBook Pro.

Det ultratynde og lette design er dog ikke på bekostning af hardwarespecifikationer. Razer har puttet en 2.8 Ghz Intel Core i7 processor under motorhjelmen, 8GB RAM, et 2 GB NVIDIA GeForce GT 555M grafikkort og og en 320 GB harddisk med 7200 rpm. Til gengæld er der ikke blevet plads til et optisk drev.

Hovedfeaturen ligger dog i tastaturet, hvor Razer har implementeret touchskærmen fra SwitchBlade i højre side, og der er ti dynamiske tastaturknapper, der giver hurtig adgang til spil-specifikke kommandoer. For neden sidder en LCD touchskærm, der kan fungere både som trachpad, og som status-skærm, hvis der er tilsluttet en ekstern mus.

Prisen for Razer Blade bliver på svimlende $2.800. Hvad prisen blvier i danske kroner, og om vi overhovedet vil se Razer gamingmonster i danske butikker er endnu uvist, men amerikanerne får Blade i butikkerne i løbet af efteråret.

 

© 2011, https:. All rights reserved.