Rygte: Eee Pad Transformer 2 bliver den første Kal-El-tablet

Flere kilder antyder at opfølgeren til Asus’ populære Transformer bliver den første tablet med de nye quad-core proccesorer.

ASUS’ chef  Jonney Shih har allerede bekræftet at Transformer 2 vil være klar inden CES 2012 og kalder den selv “imponerende”, og nu tyder de seneste rygter altså på at det i allerhøjeste grad er sandt.

De nye quad-core proccesorer fra NVIDIA skulle, udover at være meget hurtigere end de nuværede Tegra 2-chips, og være strømbesparende. Lanceringsdatoen for Kal-El var oprindeligt sat til august, men de er blevet forsinkede, og ventes nu på markedet i løbet af efteråret – hvilket kunne passe fint med lanceringen af Transformer 2.

Asus Eee Pad Transformer er en af de få Android-tablets som har haft en relativ stor succes, primært på grund af den lavere pris ($400) og på grund af muligheden for at tilslutte den en tastatur-dock, som udover laptop-feelet også giver en kraftig øgning af batteritiden.

Fudzilla via Engadget

© 2011, https:. All rights reserved.