Samsung præsenterer ny Wave-mobil med Bada 2

Samsung har ikke opgivet sit eget styresystem Bada. Det har nu fået en opdatering.

Den nye touchmobil Wave 3 er tredie bølge i Wave-serien, der alle kører Bada. Bada er nu kommet i en ny version, og Bada 2.0 byder på en række forbedringer, heriblandt en ny brugerflade, multitasking, stemmegenkendelseNFC-, Wi-Fi direct og push-notifikationer.

Desuden rummer Bada 2.0 Samsungs nye chatfunktion, som gør, at man hurtigt kan kommunikere og dele film og billeder med venner og bekendte, der er registreret i telefonbogen. ChatOn er tilgængelig på alle typer platforme. Bada 2 giver desuden adgang til Samsungs egen app-store og mulighed for at samle alle sociale aktiviteter i SocialHub.

Wave 3 bevarer de tidligere Wave-mobilers design med et helstøbt metalchassis, men kommer nu med en endnu større super-AMOLED skærm på fire tommer, samtidig med at den blot er 9,9 millimeter tyk.

Processoren er på 1,4 gigahertz, og der er 3GB hukommelse, der kan udvides via SD-kort op til 32 GB. Kameraet er på 5MP med LED-blitz og mulighed for at optage video i HD med 720p.

Wave 3, bliver præsenteret på IFA messen i Berlin sammen med de mindre modeller  Wave M og Wave Y, som dog ikke kommer på det nordiske marked.  Wave 3 kommer derimod til Danmark, hovr vejledende udsalgspris blive 2.400 kr.

Læs mere om Bada 2 her.

© 2011, https:. All rights reserved.