Samsung: Stanley Kubrick har opfundet iPad

Samsung forsøger sig med en ny strategi mod Apple.

Apple forsøger nu også i USA at få forbud mod salg af flere af Samsungs Galaxy-produkter, der ifølge Apple er kopier af Apples produkter.

Men nu forsøger Samsung sig med et lidt anderledes argument, der skal vise at Apple ikke var først ude med tablets. I Stanley Kubricks 2001: A Space Odyssey optræder der flere tablets, der beviser, at Apple ikke var først ude.

Argumentet er ikke Samsungs eneste og mest tungtvejende, men skal blot illustrere at Apples “ide” allerede eksisterede før Apple besluttede at gøre den til deres.

“Attached hereto as Exhibit D is a true and correct copy of a still image taken from Stanley Kubrick’s 1968 film “2001: A Space Odyssey.” In a clip from that film lasting about one minute, two astronauts are eating and at the same time using personal tablet computers”, skiver Samsung ifølge Fosspatents.

Bemærk også Samsungs oplysning om at de har taget et “true and correct” billede af en tablet. Apple er nemlig blevet beskyldt for at fuske med billederne af Samsungs produkter hele to gange for at få dem til at ligne Apples produkter endnu mere.

Se et klip fra Stanley Kubricks flotte film:


Via Fosspatens.

© 2011, https:. All rights reserved.