Software-opdatering til Jawbones Jambox giver 3-dimensionel lyd

 

Den lille, seje trådløse højttaler får sin første softwareopdatering.

Jambox fra højttalerfirmaet Jawbone udemærker sig ved at være den eneste trådløse højttalere på markedet, der løbende får softwareopdateringer, og Jawbone er nu klar med Jambox Software 2.0, som kan findes på Jawbones hjemmeside.

Jambox er en ultralille, bærbar trådløs højttaler som via Bluetooth streamer lyd fra computeren, smartphonen eller anlægget. Der er også en indbygget mikrofon, så den kan bruges til konference-opkald.

Opdateringen giver Jambox nye funktioner såsom oplysninger om batteriniveau og mulighed for at slå mikrofonen fra, og mulighed for at hente Audio Apps der kan tilføje webradiokanaler direkte til højttaleren, så man ikke skal streame via en computer. Den største nye feature er dog det, som Jawbone kalder LiveAudio, der giver en mere tredimensionel lyd til højttaleren. Jawbone lover at blive ved med at opdatere Jambox med nye muligheder og forbedringer.

Opdateringen kan hentes gratis til eksisterende Jamboxes og vil naturligvis blive indbygget i nye modeller.

Jambox koster 1.490 kr i Apple Store.

 

© 2011 – 2017, https:. All rights reserved.