Sony: PSP Vita kan alt det, som Wii U kan

Sony fortæller, at Vita kan bruges som controller til PS3.

Da Nintendo præsenterede Wii U, slog de på hvordan Wii U kan fungere som controller til Wii, og fungere som en ekstra skærm, men nu viser det sig at Sonys nye konsol, PS vita kan nøjagtig det samme.

På Sonys udviklerkonference har udviklingschefen Phil Rogers fortalt, at PS3 kan sende data til Vita, og Vita kan vise det. Og at man kan bruge Vitas unikke funktioner, som gyroskop, touch front and back, som en controller til et PS3 spil,.

Vita kan også vise video fra PS3 og dermed fungere som en ekstra skærm, hvis fjernsynet allerede er i brug.

Desuden afslørede Phil Rogers at Vita er udstyret med “Title User Storage”, der giver mulighed for at man starter et spil på PS3, gemmer det i skyen og fortsætter på PS Vita. Denne funktion er dog kun mulig i udvalgte spil, og indtil videre et det kun i RGP-spillet Ruin, at funktionen er udnyttet, men der skulle være flere på vej.

Eurogamer

© 2011, https:. All rights reserved.