Steve Jobs elsker detaljer

Der er mange gode anekdoter om Steve Jobs og en af dem kommer fra Vic Gundotra fra Google.

Gundotra blev nemlig ringet op under en gudstjeneste en højhellig søndag, men udlod at svare, da han ikke kunne se hvem, der ringede.

Da han efterfølgende aflyttede sin telefonsvarer, hørte han at det var Steve Jobs der havde noget meget presserende at diskutere med Gundotra.

Han ringede naturligvis tilbage og undskyldte at han ikke havde taget telefonen da han var til gudstjeneste. Jobs svarede at man kun skulle tage sin telefon under sådanne lejligheder hvis det var Gud der ringede.

Men Jobs havde også noget meget alvorligt at diskutere med Gundotra, nemlig et “stort” problem med farven på det andet “o” i Google. Jobs var nemlig ikke helt tilfreds med farven og fik hurtigt en af Apples egne folk til at ændre det lille “o” som blev sendt til Gundotra med overskriften ‘Icon Ambulance’.

Læs hele historien via Gundotra.

© 2011, https:. All rights reserved.