Tjek vejret på Google Maps

Google Maps har nu fået endnu en funktion.

Skal du planlægge en rejse, kan du nu tjekke vejret, samtidig med at du planlægger ruten og tjekker trafikken. Google har nemlig integreret vejrudsigter i deres korttjeneste, og den virker over hele verden.

Vejrudsigten lægges som et lag henover kortet, hvis man aktiverer laget i øverste højre hjørne, som med Google Trafik, og så vises det aktuelle vejr i udvalgte byer. Klikker man på en by, får man en 4-døgnsudsigt. I venstre side kan man indstille om man vil have temperaturen i Celsius eller Fahrenheit, vindhastigheder i m/s eller km/t og så videre.

Google får vejroplysningerne fra weather.com. I samarbejde med U.S. Naval research Lab vises endvidere det aktuelle skylag.

Google

© 2011, https:. All rights reserved.