Undetweetable genopvækker slettede Tweets

Ny Twitter-service opstod som et studieprojekt.

Det dejlige ved Twitter har efter min mening altid været at man har muligheden for at slette sine allermest uoverlagte, uigennemtænkte teweets, inden nogen opdager dem og retweeter dem ud over resten af Twitteruniverset, men det ser nu ud til at de dage er ovre.

Den universitetsstuderende Bradley Griffith har nemlig ud fra et sommerprojekt, udviklet en Twitterservice, der overvåger tilmeldte Twitterkonti, og gemmer alle de tweets, som brugerne selv sletter. NASTY! Projektet var tænkt som et eksperiment indenfor sociale medier, der skulle undersøge ejerskab og privacy, men med hjælp fra Dean Terry er projektet blevet en rigtig, fuldvoksen Twittertjeneste.

Det kræver naturligvis at nogen melder ens profil til, og lige nu kan det heldigvis ikke lade sig gøre, da Undetweetable er overbelastet på grund af heftig trafik.

Via Gizmodo

 

 

© 2011, https:. All rights reserved.