VINCI-tablet beskytter din iPad mod småbørn

VINCI er en tablet, specialt udviklet til 0-4 årige.

Enhver der har sejlet med Mols-Linien eller på anden måde brugt den kollektive trafik, har mødt dem. Forældre med småbørn, der med tyndslidte nerver og hjertet oppe i halsen lader ungerne sidde med iPad’en for at fordrive tiden og desperat forsøge at holde det stakkels apparat nogenlunde ren for savl og fedtfingre, samt naturligvis undgå katastofen hvor design-ikonet ryger på gulvet.

Nu er der en løsning, der kan skabe ro i den lille familie. VINCI er en tablet specielt udviklet til børn fra 0 til 4 år. Den er Android-baseret og er udstyret med praktiske håndtag i giftfri materialer, som de små fingre let kan holde fast i. Desuden kommer den uden WiFi og 3G, hvilket forhindrer at poden af sig selv køber virtuelle gulerødder til sin bondegård for 10.000 kr eller logger på YouTube og ser ting, der retteligt er forbudt for børn.

Derudover er der udviklet en række applikationer specielt til målgruppen, som alle på bedste pædagogiske vis understøtter barnet læring. desværre uden tvivl kun på engelsk indtil videre.

VINCI fremhæver selv at VINCI tablet er designet “for dit barns sikkerhed” – jeg vil vove at vende den om og sige at VINCI tablet er designet til din iPads sikkerhed. Hvis du har brug for at sikre din iPad kan VINCI forudbestilles hos Amazon til den nette pris af $389

Vinci 

© 2011, https:. All rights reserved.