Adobe klar med understøttelse til Newsstand

Apples Newsstand samler en række magasiner på et sted og gør det nemmere at få overblik over udgivelser.

Adobe meddeler at man nu er klar med understøttelse til Apples Newsstand.

Det sker via integration med Adobes Digital Publishing Suite.

“With Newsstand dedicated to magazine and newspaper content, including full support for subscriptions, publishers using Digital Publishing Suite can create Newsstand-enabled apps leading to greater content discoverability and increased subscription sales and advertising revenue. Digital Publishing Suite will create applications that are detected by Newsstand and automatically downloaded to the Newsstand shelf, eliminating long downloads times which can present a barrier to reading content on iPad devices”, skriver Adobe.

Apples NEwsstand bliver indbygget i iOS 5.0.

 

© 2011, https:. All rights reserved.