Adobe præsenterer Adobe Photoshop Elements 10 og Premiere Elements 10

Adobe er klar med Photoshop Elements 10 og Adobe Premiere Elements 10.

De nye programmer er frigivet til både Mac og Windows og Photoshop Elements kan som i den forrige version købes enkeltvis eller i en samlet pakke med Premier Elements.

Adobe Photoshop Elements 10 og Adobe Premiere Elements 10 byder på en række nyheder, blandt andet flere funktioner fra Adobes professionelle programmer.

Adobe Photoshop Elements 10 får bland andet Guided Edits, som hjælpere bruger med at tilføre effecter til billeder. En anden nyhed i Elements 10 giver bedre søgemuligheder med Object Search som baserer søgninger på opdeling af billeder i objekter, som bygninger og landskaber.

Photoshop Elements 10 har også forbedrede eksportfunktioner med deling via Facebook, YouTube, Flickr.com ig Photoshop.com med den nye Elements Organizer.

Samme Elements Organizer giver også ny funktinalitet i Adobe Premier Elements, som kan dele videoer med Facebook og YouTube.

Adobe Premier Elements har også fået flere nye skabeloner og redigeringsværktøjer og så er det nu også muligt at eksportere videoer i AVCHD-formatet.

Adobe Photoshop Elements 10 koster 750, 20 kroner som download og 775 kroner som box.

Adobe Photoshop Elements 10 og Adobe Premier Elements 10 koster samlet 1125,30 som download og 1162,50 som box.

Begge programmer er ikke udgivet på dansk, men findes på engelsk, tysk og fransk.

Via Adobe.

 

© 2011, https:. All rights reserved.