Adobe præsenterer Cloud-tjeneste med Adobe Carousel

Med programmet Adobe Carousel er det nemt at synkronisere og organisere fotografier mellem iOS-enheder og Mac.

Adobe Carousel er et alternativ til Apples kommende iCloud og gør det ligesom iCloud muligt at tilgå og dele fotobiblioteker mellem Mac, iPhone, iPad og iPod touch. Der er ingen begrænsninger på antallet af enheder man kan synkronisere mellem i Carousel, ifølge Adobe.

Adobe Carousel kræver en månedligt eller årligt abonnement og er tilgængeligt i september via iTunes App Store og Mac App Store. Til og med 31. januar 2012 tilbyder Adobe et Carousel-abonnement til introduktionspris på 60 dollar for et år eller 5,99 dollar per måned. Normalprisen for Adobe Carousel efter introduktionsperioden er 99 dollar per år eller 9,99 dollars per måned. Danske priser er endnu ikke tilgængelige.

Det nye Adobe Carousel bygger på samme teknologi som Lightroom.

Carousel kommer til Windows og Android i foråret 2012.

Læs mere via Adobe.

 

© 2011, https:. All rights reserved.