Adobe: Premier Pro-succes skyldes Apple

Apple er årsagen til at Premier Pro er vokset med 45 procent.

Mac-versionen af Premier Pro har oplevet en vækst på 22 procent i forhold til samme periode sidste, hvis man samler Windows og Mac-versionerne. Ser man på Mac-versionen af Premier Pro er programpakken vokset med 45 procent i forhold til 2010.

Årsagen til det er ifølge Adobe, at mange Final Cut-brugere skiftet til Premier Pro.

“Demand for Adobe’s video content creation tools has exploded, growing 22 percent year-over-year with 45 percent growth on the Mac, fueled by the large number of Apple Final Cut Pro customers switching to Adobe Premiere Pro”, fortæller Adobe i en pressemeddelse, som er frigivet i forbindelse med IBC-messen.

Dermed er der altså meget som tyder på at mange brugere er trætte af Apples Final Cut Pro X. Det er dog ikke udfra Adobes pressemeddelelse muligt at se hvor meget af Adobes succes som egentlig skyldes Apple, da der mangler salgstal fra både Adobe og Apple.

© 2011, https:. All rights reserved.