Alt om IFA 2011

Den gigantiske IFA-messe i Berlin, er netop startet.

Og interesserer man sig for de nyeste trends indenfor forbrugerelektronik er der virkelig noget at komme efter. Over 1.400 firmaer kæmper om pressens og forbrugernes opmærksomhed, og alle de store spillere er til stede.

I år forventer vi at se en mængde nyheder indenfor 3D, både på computere, fjernsyn, mobiler og tablets. Tendensen er at, hvor 3D funktionen for bare et år siden var det primære salespoint i for eksempel fjernsyn, bliver 3D-teknologien nu i højere grad indkorporeret i enhederne, så det er en ekstrafunktion, man kan bruge efter lyst og behov, og ikke det der skal “bære” hele brandet af enheden.

Derudover kommer der helt sikkert nyheder både på mobil og tablet-fronten. Den største bliver dog uden tvivl Sonys tablets, som allerede er blevet præsenteret, for de andre producenter har allerede lanceret deres flagskibe på området for i år.

Og så er der alt det skøre og sjove, som man slet ikke havde regnet med.

Vores søstersite GadetZonen dækker IFA. Du kan følge de seneste nyheder her.

© 2011, https:. All rights reserved.