Amazon overvejer abo-løsning til Kindle

Amazon overvejer tilsyneladende en NetFlix-agtig model til Kindle.

Det fortæller kilder til Wall Street Journal.

Ifølge Wall Street Journal vil der være tale om en slags abonnementsløsning, hvor man for et fast årligt beløb får adgang til et antal – ældre – udgivelser i Amazons e-bogs bibliotek.

Hvordan forlagene tager imod forslaget er endnu ukendt, men det forlyder at de fleste er skeptiske overfor konceptet, mest fordi de risikerer at komme i bad standing hos andre af de store e-bogs sælgere, som Apple og Barnes&Noble.

Amazons abo-løsning skal nok ses i sammenhæng med den Android-baserede Kindle-tablet, der skulle komme på gaden i løbet af efteråret. Amazon har også i forbindelse med den oprindelige lancering af Kindle, satset på en agressiv prispolitik, og har ikke været bange for sælge med underskud, for at lokke kunderne ind i folden. I øjeblikket kører der en retssag om, hvorvidt Apple og fem store forlag har aftalt en prispolitik for at afskære Amazon fra at sælge e-bøgerne billigt, og så længe den pågår må Amazon forsøge andre muligheder for at tiltrække kunder til deres platform.

via electronista

© 2011, https:. All rights reserved.