Anonymous er tilbage – hacker Texas’ politi

Lækkede emails afslører udbredt racisme i det texanske politikorps.

Der har været stille omkring Anomymous i noget tid, måske på grund af arrestationen af Jake Davis, der udover at være mistænkt for at være en ledende skikkelse indenfor hackergruppen LulzSec angiveligt også har spillet en central rolle hos Anomymous.

Uanset hvad, så er Anonymous bestemt ikke afgået ved døden endnu. I går lækkede de 3GB materiale med email-adresser og korrespondance stjålet fra Texas’ politi.

Vi linker normalt ikke til hacks med personlige oplysninger, men i dette tilfælde afslører emailkorrespondancen nogle temmeligt rystende holdninger blandt de texanske betjente, så vi vælger at linke til materialet som dokumentation.

Den første email (med overskiften “stupid bitch”(!)) lyder for eksempel sådan her:

That stupid bitch who started that stolen car chase at Yale and 610 got what she deserved  (I’ll bet she was fat and black too).  Same with that pervert that got shot by the county. Fuck that guy, see ya.  That all sounds like good police work to me.  Those folks got the criminal cure.  It’s guaranteed, they will never commit a crime again.

Længere ned (linie 950 og frem) dukker denne her op:

 Subject:        1,400 years of inbreeding among Muslims

Attachments:

View As Web Page

GUYS,

I DO BELIEVE THAT THIS GUY IS ONTO SOMETHING!!

JESS

Subj: 1,400 years of inbreeding among Muslims

Read the article and make up your own mind.  JHB

Hi everyone, this very interesting one came in tonight  maybe it explains some of why the radical Muslims act so unreasonably brutal.  Are the fact true?  Don’t know but if it is true that they have as a common practice of marrying first cousins, all kinds of problems can erupt.  OK, I looked at all my “hoax sites” but couldn’t find anything.  But, just typing “1,400 years of inbreeding among Muslims” on Google results in a large number of articles discussing this topic.  Is Bryan Fischer for real?  Yep, See:  http://en.wikipedia.org/wiki/Bryan_Fischer and other sites about him.

Doc <°)))><

Anyway, here’s the article that came in:

I admit that I have not studied the Koran or Quroan or whatever it is, nor do I intend to !!  I was subjected to enough of of their total nonsense as only a casual  observer in their part of the world 🙁      …. I only forward this for your reading pleasure and to add to our understanding of the Muslim world.  Sharing my opinion  that they need to stay in their own sandbox  instead of trying to inflict their insane beliefs and religion upon civilized people.    (Shucks, now they will call me an infidel)

….. JD

Good article to help one understand.

Herefter følger en “videnskabelig” artikel, der “beviser” at muslimer er dummere end vestlige mennesker, fordi de angiveligt alle som én er indavlede. En af bidragerne til artiklen er iøvrigt dansker: En folketingskandidat for DF ved navn Nicolai Sennels.

Folk kan selvfølgelig have deres private holdninger, men det er temmeligt rystende at opleve at mennesker, der repræsenterer ordensmagten sidder og udveksler holdninger af den karakter i arbejdstiden. Det lover ikke godt for retssikkerheden i Texas.

Via Gizmodo

 

© 2011, https:. All rights reserved.