Apple får Kinect-lignende patent

Apple har fået et patent på en ny 3D-teknologi, som på visse områder ligner Microsofts Kinect.

I visse medier bliver det naturligvis udlagt som om at Apple har fået patent på Microsofts Kinect-teknologi, men Microsoft har også patenter/ansøgninger ude om bevægelsesstyret teknologi og ansøgte både i 2009 og 2010 om flere Natal/Kinect-patenter. Derfor må det formodes at der er tale om to sideløbende patenter, der måske kan eksistere side om side.

I Apples patent er der tale om en 3D-teknologi, som på flere måder ligner Kinect, hvor man via bevægelser kan styre indhold på en skærm og på den måde bruge kroppen til blandt andet spil. Kroppen bliver dermed som i Kinect en input-enhed eller en controller.

Via Patently Apple. Kinect patentansøgning.

 

 

 

© 2011, https:. All rights reserved.