Fremtiden er her: BackToTheFuture 2 sneakers

Nike lancerer en begrænset udgave af de legendariske fremtidssko.

Året er 1989. Det hotteste af det hotte er Michael J Fox, der som Marty McFly fyrer den af i fremtiden (2015) på howerboard i überhotte, selvsnørende sneakers. Med lys! – hvilket dengang var noget af det vildeste verden havde set.

Nu er fremtiden kommet et skridt nærmere, og Nike har langt om længe opfyldt min hede teenagedrøm og lanceret BTTF2-sneakers. De er dog desværre ikke selvsnørende………..endnu. Ifølge den virale reklame nedenfor – hvor selveste Christopher Lloyd i skikkelse af Doc Brown kigger forbi – sker det først om fire år!

Nike Mag, som skoene hedder, er produceret i 1.500 eksemplarer, og solgt via eBay. Overskuddet vil gå til Michael J. Fox’ fond, som støtter be handling af Parkinsons syge.

Nu venter vi bare på hover-boardet………..

 

© 2011, https:. All rights reserved.