HTC: iPhone er ikke Cool

HTC’s amerikanske chef synes ikke at iPhone er cool.

Apple har haft stor succes med iPhone og det har ifølge HTC’s US president Martin Fichter betydet at iPhone har mistet cool faktor.

Årsagen til det er, at de unge ikke brugere iPhone fordi “far har en”.

Fichter baserer sine udtalelser på et spinkelt grundlag baseret på et besøg på sin datters college, hvor Fichter kunne konstatere at de unge havde smartphones fra blandt andet Samsung og HTC, men ikke fra Apple.

“And None one of them has an iPhone because they told me: ‘My dad has an iPhone,'” the executive said. “There’s an interesting thing that’s going on in the market. The iPhone becomes a little less cool than it was. They were carrying HTCs. They were carrying Samsungs. They were even carrying some Chinese manufacture’s devices”, siger Fichter.

Fichters noget uvidenskabelige undersøgelse bakkes op af flere analyser der faktisk viser, at Android-brugere er lidt yngre end iPhone-brugere, hvilket måske også kan hænge sammen med den forholdsvis høje pris på iPhone.

Via GeekWire.

© 2011, https:. All rights reserved.