iPhone 5 til Frankrig 15. oktober

Ifølge chefen for Orange i Frankrig kommer iPhone 5 den 15. oktober.

Som altid er er mange rygter og mange mediegrise, der hellere end gerne vil udtale sig om kommende produkter fra Apple.  Den seneste i en uendelig lang kø af rygter omkring en ny iPhone 5, kommer fra Stéphane Richard, CEO hos Orange i Frankrig.

Ifølge Richard, er Apple klar med iPhone 5 hos Orange den 15. oktober.

Richard har før været ude med påstande om Apple-produkter. Eksempelvis har Richard udtalt inden lancenringen af den første iPad, at den ville have kamera. Det havde den bare ikke.

Om Richard så får mere held med sin nye udtalelse, må vi jo vente og se, men helt ved siden af er det nok ikke at iPhone 5 lanceres i oktober, da langt de fleste af de mange tusinde rygter der er om iPhone 5, peger på en lancering i oktober.

Via Hardmac.

© 2011, https:. All rights reserved.